Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er afholdt.

Mød det franske formandskab

9. marts » 17:0019:00

Genopretning, styrke og tilhørsfølelse: Det franske formandskab i Rådet for den europæiske union.

Mød chargé d´affaires Frédéric Rimoux fra Frankrigs ambassade i Danmark og hør om Frankrigs prioriteter i det nuværende formandskab i Rådet for den Europæiske Union når Europe Direct Odense og Europabevægelsen Fyn inviterer til arrangement i Borgernes Hus.

Frankrig har haft formandskabet i Rådet for den Europæiske Union siden årsskiftet, og ambitionsniveauet er højt. Der skal nås meget, inden stafetten bliver givet videre. D. 9. marts kan du blive klogere på, hvad Frankrig gerne vil nå, når Chargé d’affaires, Frédéric Rimoux, fra den franske ambassade giver os indblik i formandskabets prioriteter.

Anna Aulin-Christoffersen vil med baggrund i sin tid i Frankrig og sit speciale i online fællesskaber i karismatiske bevægelser i Frankrig fortælle om det franske samfund, det kulturelle selvbillede og den franske mentalitet. Anna Aulin-Christoffersen krydrer sit oplæg med anekdoter, som illustrerer de vigtige – og til tider pudsige – kulturforskelle mellem Danmark og Frankrig.

Arrangementet er realiseret i et samarbejde mellem Europe Direct Odense og Europabevægelsen Fyn og er medfinansieret af EU-kommissionen og med tilskud fra Europa-Nævnet.

Tilmelding: http://www.odensebib.dk/arrangementer/eu/genopretning-styrke-og-tilhoersfoelelse-det-franske-formandskab-i-raadet-for-den

Detaljer

Dato:
9. marts
Tidspunkt:
17:00 – 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Odense Hovedbibliotek
Østre Stationsvej 15
Odense C, 5000 Danmark

Arrangører

Europabevægelsen Fyn
Europe Direct Odense